ویتامین C و کاروتنوئیدها، از جمله لوتئین و زآگزانتین، قدرت آنتی اکسیدانی گیلاس روز را بیشتر تقویت می کنند در حالی که منیزیم و مس به سلامت سیستم عصبی و استخوان ها کمک می کنند.
آخرین اما نه کم اهمیت، پتاسیم، یک ماده معدنی موجود در مقادیر گسسته، که عملکردهای مثبت بسیاری را بر روی بدن انجام می دهد، اول از همه به فرآیندهای فیزیولوژیکی در عضلات کمک می کند و فشار خون را تنظیم می کند.
آلبالو بسیار خوب است و اغلب در الکل نگهداری می شود یا برای تهیه مربای آلبالو از انواع مختلف مانند مربای گیلاس، ریواس و هویج سیاه استفاده می شود.
میوههای گرانبها، که با در دسترس بودن محدود به دلیل تولیدی که محافظت از آن دشوار است مشخص میشود ، گیلاس در آشپزخانه بسیار مورد قدردانی قرار میگیرد، به خصوص اگر به دنیای شیرین شیرینی نقل مکان کنید.
انواع کیک هایی با گیلاس وجود دارد، چه به عنوان ماده اصلی و چه به عنوان تزئین.
و در اینجا گیلاس در کیک معروف جنگل سیاه، در متنوع ترین انواع تارت، در چیزکیک ها، در خامه باواریا و در کلافوتیس گیلاس خوشمزه ظاهر می شود . نه تنها این، کسانی هستند که بستنی آلبالو و آب نبات های یخی تهیه می کنند، همچنین کسانی هستند که یک لیکور بسیار خوب درست می کنند.
گیلاس میوه کوچک و بسیار خوش طعم درخت گیلاس است، درختی باشکوه بومی اروپا و آسیا که در فصل بهار مقدار زیادی گل سفید یا صورتی تولید می کند که پارک ها و باغ های بزرگ را زیبا می کند. در سراسر کشور و قاره ما پراکنده است و کشت آن نیاز به توجه خاصی ندارد. درخت گیلاس در برابر دماهای سرد نیز مقاوم است.
Durone di Vignola : به دلیل طعم بسیار شیرین، رنگ تیره و اندازه بزرگ، یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین انواع گیلاس است.
گیلاس Marostica : یک محصول با نشانه جغرافیایی معمولی است. میوه با رنگ قرمز، خمیر بسیار سفت و ابعاد آن باید حداقل 23 میلی متر باشد. مورا دی ویگنولا : این گونه بومی و نسبتاً باستانی گیلاس از ناحیه ویگنولا (MO) است. توت سیاه ویگنولا با رنگ بسیار تیره، خمیر سفت و طعم بسیار شیرین مشخص می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.