روشویی شستن دست در دوران باستان و شروع آن

در ویکتوریا، روشویی سنگی های دست شستن بدون دست در مناطق آماده سازی غذا یک الزام قانونی بود که تحت مقررات بهداشت (خانه غذا و محل غذا) در سال 1984 معرفی شد.
استانداردهای ایمنی مواد غذایی معرفی شده در ژانویه 2001 جایگزین مقررات بهداشتی مواد غذایی موجود در ایالت، قلمرو و دولت محلی می شود و ارائه یک حوضچه دست شستشو بدون دست دیگر تجویز نمی شود (سازمان غذا استرالیا و نیوزلند 2001).
هدف از این مطالعه روشویی سرویس بهداشتی آزمایشی بررسی این فرضیه بود که هیچ تفاوتی بین اثربخشی حوضچه های دستی شست و شوی دستی و حوضچه های دستی در کاهش فلور میکروبی دست ها وجود ندارد.
سیزده محل با حوضچه های دستی و یک نمونه تصادفی مقایسه ای از 19 محل با حوضچه های بدون دست از شهر یارا در ملبورن، استرالیا انتخاب شدند.
جمع‌آوری داده‌ها شامل بازدید یک افسر بهداشت محیطی از محل، انجام یک بررسی و پاک کردن دست‌های نگهدارنده غذا قبل و بعد از شستشو بود.
همچنین تأثیر متغیرها، از جمله دمای آب عرضه شده به حوضچه دستشویی، تعداد کارکنان جابجایی مواد غذایی، انواع غذای جابجا شده، زمان نمونه برداری و تعداد تقریبی وعده های غذایی فروخته شده در ساعت نیز بررسی شد.
نتایج نشان داد که روشویی کابینتی بدون پایه مروارید میانگین درصد کاهش تعداد کلنی ها در مقایسه با حوضچه دستی و دست آزاد تفاوت معنی داری نشان نداد (میانگین دستی = 58٪، میانگین دستی = 79٪، p = 0.163).
به طور کلی، تنوع زیادی در شمارش میکروبی قبل و بعد برای هر دو حوضه و تغییر قابل توجهی در دمای آب برای شستن حوضچه وجود داشت.
با این حال، روشویی پی وی سی طرح چوب هیچ ارتباط واضحی بین تعداد کارمندان، دمای حوضچه دستشویی، وعده های غذایی سرو شده یا استفاده از هر یک از تسهیلات، با درصد کاهش بار میکروبی یافت نشد.
  • منابع:
    1. The effectiveness of different wash basins in reducing the microbial load on the hands of food handlers
  • تبلیغات: 
    1. نکات مهم در مورد انگشتر فیروزه
    2. چوب گردو میتواند کل منزل شما را پر از لوازم کند
    3. پالتوهایی که با شرایط آب و هوایی طراحی میشوند!
    4. فردی که با چند پیمانه شکر نوعی حلوای معروف تهیه نمود!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.