دارچین در ایران دارای درختان بسیار زیادی می باشد که از پوست درخت است. افراد میتوانند تکههای کوچک پوست را در خورشها، دسرها و غذاهای دیگر بریزند یا میتوانند از دارچین آسیاب شده، به عنوان مثال، در کیک یا روی نانها استفاده کنند.
دو نوع اصلی دارچین وجود دارد: دارچین سیلان (Cinnamomum verum) و کاسیا یا دارچین چینی (Cinnamomum aromaticum).
دارچین سیلان از سریلانکا می آید. برخی از مردم آن را “دارچین واقعی” می نامند. از طرف دیگر دارچین کاسیا از جنوب چین سرچشمه می گیرد. کاسیا ارزان تر از دارچین سیلان است.
دارچین سیلان بسیار گران است، بنابراین بیشتر غذاها در ایالات متحده – از جمله نانها و نانهای چسبنده – حاوی دارچین ارزانتری هستند.
نکات تغذیه ای
مردم می توانند از دارچین در غذاهای شیرین یا شور استفاده کنند. عطر متمایز دارچین نتیجه سینامالدئید موجود در آن است.
برای افزودن دارچین به رژیم غذایی:
یک پیمانه دارچین را روی بلغور جو دوسر بپاشید تا جایگزین شکر شود.
دارچین را به کیک، کلوچه، نان و سس سیب اضافه کنید.
یک وافل را با دارچین و سیب برای یک خوراکی کم شکر پر کنید.
نکات بیشتری برای استفاده از پودر دارچین را در اینجا دریافت کنید.
یک فرد همچنین می تواند این دستور العمل ها را امتحان کند:
- کدو حلوایی خامه ای با سوپ دارچین
- کاری مرغ کرالان
- سالاد دسر پرتقال و دارچین مراکشی
اثرات جانبی
در کوتاه مدت، مصرف مقادیر متوسط دارچین به عنوان ادویه یا مکمل برای اکثر افراد بی خطر به نظر می رسد.
با این حال، دارچین حاوی کومارین است. این یک طعم دهنده طبیعی است، اما در ایجاد وارفارین، داروی رایج رقیق کننده خون نیز نقش دارد
مصرف بیش از حد کومارین می تواند منجر به آسیب کبدی شود و انعقاد خون را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین، افراد باید قبل از افزودن دارچین یا کاسیا به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنند اگر:
از داروهای ضد انعقاد یا سایر داروها استفاده کنید
دیابت دارند
بیماری کبدی دارند
پودر دارچین کاسیا، یک ماده رایج در غذاها در ایالات متحده، حاوی کومارین بیشتری نسبت به پودر دارچین سیلان است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.