هرچه شکلات سکه ای بلکولاد باشد، فلاونوئیدها و فلاوانولهای بیشتری در آن وجود دارد، که توضیح میدهد که چرا اکثر مطالعات شکلات، از شکلات تلخ – به جای شیر یا سفید – به دلیل فواید آن برای سلامتی استقبال میکنند.
دانه های کاکائو همچنین حاوی دوپامین، فنیل اتیل آمین و سروتونین هستند که همگی ترکیباتی هستند که برای تقویت خلق و خو و تقویت احساس خوب شناخته شده اند.
بنابراین اگر ماده اصلی شکلات پر از ترکیبات سالم است، چرا نباید آن را در سطل بخوریم؟
به زبان ساده، اثرات منفی شکلات بر سلامتی در درجه اول ناشی از مواد اضافی است که در طی فرآیند تولید تجاری به آن اضافه می شود.
شکر، خامه پرچرب و شیر تنها بخشی از این مواد هستند و مقداری که به آن اضافه می شود کم نیست.
یک تخته استاندارد 43 گرمی شکلات شیری هرشی حاوی 13 گرم چربی، 24 گرم شکر و 210 کالری است.
خوردن این محصول در مقادیر زیاد می تواند منجر به افزایش وزن شود و اضافه وزن می تواند خطر ابتلا به مشکلات متعدد سلامتی از جمله فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش دهد.
شکلات به دلیل محتوای قند بالایی که دارد، در صورت مصرف زیاد ممکن است خطر مشکلات دندانی – از جمله بیماری لثه و حفره ها – را افزایش دهد.
با این حال، محققان با اشاره به مطالعه قلب، ادعا میکنند که شرکتکنندگانی که تا 100 گرم شکلات در روز مصرف میکنند در معرض خطر کمتری برای سکته مغزی و بیماری قلبی قرار دارند.
این مقدار معادل بیش از دو تکه شکلات شیری هرشی در روز است که میزان مصرف قند توصیه شده روزانه 25 گرم برای زنان و 37.5 گرم برای مردان را برای فرد بسیار بالاتر می برد.
آیا خوردن این مقدار شکلات در روز واقعا برای سلامتی ما مفید است؟ یا این مطالعه و بسیاری از موارد مشابه آن اغراق شده است؟
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.